Poznata glumica uhapšena zbog šverca 700 kg kokaina, pružala
ilustracija

Makedonija

Poznata glumica uhapšena zbog šverca 700 kg kokaina, pružala "logistiku" dvojici braće

Makedonska 59-godišnja pozorišna, filmska i televizijska glumica Silvija Stojanovska uhapšena je danas pod sumnjom da je pripadnica bande za šverc kokaina, navodi Televizija Telma.

Po njihovim izvorima, pri švercu 700 kilograma kokaina iz Španije, Stojanovska je omogućila "logistiku" dvojici braće, makedosnkim državljanima, od kojih jedan živi u Madridu, a drugi u Skoplju.

Sudija za prethodni postupak Krivičnog suda u Skoplju odredio je Stojanovskoj kućni pritvor, a muškarcu koji je priveden s njom u okviru iste istrage, određen je 30-dnevni zatvorski pritvor, prenose Novosti.

Agencija Makfaks je javila da je, kada je izvedena iz suda, na pitanja novinara da li je uhapšena na granici i da li je znala da Tužilaštvo za organizovani kriminal vodi istragu protv nje, rekla samo:"Bože, Bože!"

ss4

Za djelo za koju Stojanovsku sumnjiči to tužilaštvo predviđena je kazna od namanje pet godina zatvora.

Prema portalu "Sakam da kažam", Silvija je članica ansambla Dramskog teatra u Skoplju, gdje je 2005. godine bila i direktorka. Njena najnovija filmska uloga je bila "Oslobađanju Skoplja" 2016, a sada igra u domaćoj televizijskoj seriji "Familija Markovski".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.