Snažno partnerstvo: Njemačka Upravi policije uručila donaciju vrijednu 750.000 eura(FOTO)
Veljović i Veber

Snažno partnerstvo: Njemačka Upravi policije uručila donaciju vrijednu 750.000 eura(FOTO)

Crnogorska policija danas je od njemačkih kolega dobila vrijednu donaciju što će poseban značaj imati za graničnu i specijalnu policiju i doprinijeti ukupnom snaženju kapaciteta u suzbijanju prekograničnog kriminala i drugih nezakonitih radnji.

Protokol o primopredaji specijalističke opreme za potrebe Sektora granične policije i Sektora specijalne policije  potpisali su direktor Uprave policije Veselin Veljović i ambasador Savezne Republike Njemačke Robert Veber. 

"Predmet današnje donacije su bila vozila za potrebe Sektora specijalne policije, dok je Sektoru granične policije doniran patrolni čamac za nadzor granice na Jadranskom moru, skuter za nadzor granice na rijeci Bojani, 10 kros motocikala i 4 prikolice za nadzor kopnene granice, kao i 10 ručnih termovizijskih kamera za detekciju nezakonitih migracija i prekograničnog kriminala", saopšteno je iz Uprave policije.

EK3JAftXkAA92Se

Vrijednost ukupne donacije je 750.000 eura u neto iznosu. 

"Snažno partnerstvo i saradnja crnogorske i njemačke policije, u borbi protiv organizovanog kriminala i zaštite bezbjednosti granica, je na visokom nivou", istakao je Veljović na današnjem sastanku sa ambasadorom Veberom.

EK3TdIkXUAEM9OB

"Intenzivna i obimna saradnja crnogorske i njemačke policije u konkretnim projektima bilježi značajne rezultate", naglasio je ambasador Veber u razgovoru sa Veljovićem.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.