Ćerka Zdravka Čolića zablistala na tatinom koncertu
Una Čolić

Ćerka Zdravka Čolića zablistala na tatinom koncertu

U beogradskoj "Štark areni" sinoć je održan prvi od čak pet koncerata u nizu regionalne muzičke zvijezde Zdravka Čolića, čiji su fanovi do poslednjeg mjesta ispunili najveću dvoranu na Balkanu.

Koncert je počeo sa nešto više od pola sata zakašnjenja, a legendarnog pjevača publika je dočekala uz gromoglasan aplauz, ovacije i vrisak, a on im se zahvalio riječima: "Srce mi je puno kad vas vidim".

Pored brojnih kolega i obožavaoca njegove muzike, na koncertu legendarnog pjevača uživala je i njegova ćerka Una, koja nije skrivala osmjeh zbog uspjeha svog oca. Osamnaestogodišnja Una igrala je i pjevala uz hitove svog oca, a veliku pažnju privukla je i svojim izgledom.

Podsjetimo, Zdravko iz braka sa Aleksandrom, koja ne voli da se eksponira u javnosti, ima dve ćerke, Unu i Laru.

cerka7

Foto:Screenshot/Instagram

Izvor:Novosti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.