Ćerka Alena Delona podnijela tužbu protiv braće, tajno snimali razgovore

Ćerka Alena Delona podnijela tužbu protiv braće, tajno snimali razgovore

Svađa u porodici čuvenog francuskog glumca

Ćerka velikog francuskog glumca Alena Delona, Anuška, tužila je svoja dva brata za narušavanje privatnosti poslije emitovanja razgovora između nje i oca, saopštio je sud u Parizu i dodao da će suđenje biti održano u aprilu 2025. godine.

Sinovima legende francuske kinematografije, Entoniju (59) i Alen-Fabijenu (29), biće suđeno za „upotrebu, čuvanje i otkrivanje dokumenta ili snimka dobijenog narušavanjem privatnosti“.

Njih dvojica su optuženi da su 5. januara 2024. godine bez znanja sestre, snimili razgovor Anuške (33) sa ocem u njegovoj rezidenciji u Dušiju, oko 100 kilometara južno od Pariza.

Braća su dva dana kasnije objavila audio-razgovor na svojim nalozima na Instagramu, uz notu da je to snimak razgovora Alena Delona i njegove ćerke.

Na snimku se čuje ženski glas koji se obraća muškarcu kojeg ona naziva „tata“.

„Tebe smatraju debilom, a mene idiotom koji manipuliše svojim ocem“, govori ženski glas.

Djeca slavnog Delona se od januara svađaju u medijima, ali i sudskim putem, zbog njege 88-godišnjeg glumca.

Sinovi, Entoni i Alen-Fabijen, vjeruju da njime manipuliše njihova sestra, koja je od njih navodno krila Delonovo zdravstveno stanje.

Entoni Delon je rekao da njegova sestra želi da prebaci bolesnog oca u Švajcarsku gdje ona živi, kako jednog dana ne bi platila veliki porez za nasljedstvo.

Anuška sa svoje strane kritikuje braću da su navodno ugrozila život glumca i tvrdi da je željela da odvede oca u Švajcarsku kako bi se tamo i dalje liječio.

Entoni Delon je rekao da je njegov otac ranije izrazio želju da svoje stare dane želi da provede na svom imanju u Dušiju i da jednog dana bude sahranjen na tom imanju.

Kako su ranije prenijeli francuski mediji, Delon je 2019. godina imao moždani udar, a prije nekoliko mjeseci je otkriveno da ima limfom. Glumac je od kraja januara pod sudskim starateljstvom zbog krhkog zdravlja, a u pozadini neslaganja djece.

Legendarni Delon je u maju 2019. primio počasnu Zlatnu palmu na 72. Međunarodnom festivalu u Kanu i od tada se više nije pojavljivao u javnosti. 

Izvor:Analitika

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.