Heroj dana u Srbiji: Profesor goloruk savladao naoružanog napadača
Foto:Screenshot

Heroj dana u Srbiji: Profesor goloruk savladao naoružanog napadača

Nastavnik fizičkog vaspitanja Slavoljub Stojadinović uspio je danas da savlada nepoznatnog muškarca koji je sa automatskom puškom i bombama upao na čas u srednjoj školi u Velikoj Plani. Rts navodi da je on heroj dana.

Slavoljub Stojadinović govorio je za RTS iz policijske stanice u Velikoj Plani, gde je davao izjavu nakon što je 46-godišnji muškarac upao u srednju školu "Vuk Karadžić".

Kako kaže, svašta je moglo da se desi i prava je sreća što se sve lijepo završilo. 

Nije ni slutio šta se dešava kada su ga učenici zvali da dođe na čas filozofije, tokom kog je upao muškarac. 

"Još sam u šoku, isto bih ovo uradio jer su mi djeca bila bitna, da se njima ništa ne desi", ispričao je Stojadinović, koji, kako kaže, u ovoj školi radi već 20 godina na određeno vrijeme.   

Najvažnije je što su svi živi i zdravi, istakao je profesor Stojadinović i zahvalio na prisebnosti i podršci svih roditelja.

"Mi smo tu zbog njih. Ovakve stvari ne smiju da se dešavaju po školama", istakao je Slavoljub Stojadinović.

Napominje da je istraga u toku i da će policija uskoro izaći sa svim relevantnim informacijama.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.