Zvali električara da vidi zašto im ne radi utičnica pa se iznenadili(VIDEO)
Ilustracija

Zvali električara da vidi zašto im ne radi utičnica pa se iznenadili(VIDEO)

Više od dvije godine Daren Stils i njegov partner bili su zbunjeni dvostrukom utičnicom u kuhinji njihovog doma u Haknalu.

Nalazila se na dobroj lokaciji blizu dna stepenica. Ali nikad nije radila otkad su kupili imanje u julu 2017. godine.

- Pokušali smo da utaknemo stvari u nju. Savršeno je postavljena za usisavanje stepenica, umesto da kabal prolazi preko kuhinjskog poda. - priča on,prenosi Index.

Utičnica se nije bila labava, a kada je par doveo dekoratore da preuređuju kuhinju ubrzo nakon što su se uselili, nisu pomogli.

Na kraju su odlučili da pitaju električara da ga pokuša da riješi problem.

- Bilo mi je dosta svega. Imali smo električara koji je trebalo da uradi neke druge poslove i ja sam ga zamolio da pogleda.

Električar je potvrdio da nema struje u utičnici, prije nego što je pokušao da je otvori na drugi način. Najzad je uspio da je odvoji od zida - a ono što je otkriveno bio je tajni sef!

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.