Slavlje do zore: Veljko proslavio momačko veče, Ceca pjevala na stolu (VIDEO)
Foto: Novosti

Slavlje do zore: Veljko proslavio momačko veče, Ceca pjevala na stolu (VIDEO)

Veljko Ražnatović ženi se u nedjelju, 24. novembra, a sinoć je u vili na Dedinju proslavio momačko veče.

Nakon što je njegova buduća supruga Bogdana Rodić, sa kojom Veljko čeka i dijete, u srijedu proslavila djevojačko veče u limuzini i potom u vili sa prijateljicama i sestrama, ali i sa Anastasijom, i Ražnatović je slavio do zore - ali u porodičnoj vili u kojoj će i živjeti nakon sklapanja braka sa Bogdanom.

Veselje je trajalo do zore, u kući je bilo mnoštvo Veljkovih prijatelja, a slavlje nije propustila ni mama Ceca, koja je nekoliko sati ranije tog dana doputovala sa Anastasijom iz Beča, gdje je u subotu imala zakazan nastup.

Na Bogdaninoj djevojačkoj večeri folk zvijezda nije bila, ali zato je sinoć sve nadoknadila, u potpuno opuštenom izdanju.

U jednom trenutku i Veljko i Ceca su se našli zajedno na stolu, pjevali i đuskali, a pjevačicu su obasule emocije zbog ženidbe sina jedinca. Najglasnije je bilo uz njene hitove "Gore od ljubavi", "Hiljadu razloga", "Nagovori" i "Ličiš na moga oca"...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.