Biciklom iz Brisela do Podgorice: Simboličan doprinos čvrstom opredeljenju Crne Gore na putu ka EU

Goran Cerović, biciklista

Biciklom iz Brisela do Podgorice: Simboličan doprinos čvrstom opredeljenju Crne Gore na putu ka EU

U sustret VIII Kongresu DPS-a član te partije i vrhunski sportista, biciklista Goran Cerović, odlučio je da pruži podršku Crnoj Gori i DPS-u simboličnom vožnjom od Brisela do Podgorice.

U toku vožnje će proći 10 država a na putu će mu se priključiti mnogi prijatelji i kolege sportisti. Putem društvenih mreža biće moguće pratiti ovu sportsku akciju koja će na simboličan način spojiti Brisel i Podgoricu. 

 

"Moj cilj, i napor da ga dosegnem do 30, novembra, na “stazi”  od Brisela do Podgorice, preko 10 evropskih država, simboličan je doprinos čvrstom opredeljenju Crne Gore na evropskom putu, bez obzira na sve trenutne izazove.", kaže Cerović.

GoranCerovi1

Svjestan je da je pred njim dalek put ali računa na podršku zemljaka.

"Svjestan sam da ovaj moj cilj, nije lako dostići, ali uz odlučnost, entuzijazam, dobru pripremu i precizan plan siguran sam da ću ga ostvariti.  Želio bih da me građani Crne Gore podrže na ovom putu, kao i kolege sportisti koji znaju koliko rada, truda i odricanja je potrebno, za uspjehe u profesionalnom sportu, posebno u biciklizmu. Zastava EU koju donosim iz Brisela, simbol je evropske porodice država, kojoj suštinski, pripada i moja Crna Gora.", kaže on.

Simbolično želi da podrži i svoju stranku, DPS.

"Ovim  svojim potezom želim simbolično da dam podršku i mojoj partiji, pred predstojeći VIII Kongres  i pokažem kako se, baš kao što DPS godinama čini, se velikim izazovima treba suočavati jasnom vizijom i snažnom željom da ih savladamo.Put od Brisela do Podgorice nije lak ni za Crnu Goru ni za mene, ali smo sigurni da smo na pravom putu i da zajedno možemo da savladamo sve prepreke i Crnu Goru i formalno vratimo  Evropi.", poručio je.

GoranCerovi3

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.