Sudar u Nišu: Povrijeđeno 18 osoba, među njima i djeca
Ilustracija

Sudar u Nišu: Povrijeđeno 18 osoba, među njima i djeca

Osamnaest osoba je lakše povrijeđeno, među kojima i četvoro djece, usljed naglog kočenja gradskog autobusa u Nišu, čiji vozač je htio da izbjegne gaženje bicilkliste koji je pao na ulicu, rečeno je za Tanjugu Zavodu za hitnu medicinsku pomoć Niš.

Načelnik operativne smene u Zavodu, doktor Dragiša Aleksić rekao je da su svi povrijeđeni zadobili lakše thelesne povrede - površinske povreda glave, ramena, rebara, gornjih i donjih ekstremiteta.

Naveo je da su povrijeđena djeca prevezena na Dječiju hiruršku kliniku, a 14 odraslih u Urgentni centar, gdje su zbrinuti na traumatološkom odjeljenju.

"Naša ekipa je dobila poziv u 12 sati. Prvo je izašla jedna ekipa i zbrinula šetoro povrijeđenih, potom smo intervenisali sa još dvije ekipe. Intervencija je trajala 15 minuta", kaže Aleksić.

Biciklista je pao na ulicu kada je naletio na otvorena vrata parkiranog pik apa.

Policija je obavila uviđaj i saobraćaj je u Pantelejskoj ulici je normalizovan.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.