Brajović: Sve sam radio u skladu sa zakonom
Ivan Brajović

Brajović: Sve sam radio u skladu sa zakonom

Predsjednik Skupštine Ivan Brajović saopštio je da je informisan da je Specijalno državno tužilaštvo formiralo spise predmeta, te da je u toku izviđaj povodom navoda koji su juče iznijeti na sjednici Skupštine.

Brajović je istakao je da vjeruje državnim organima i da je spreman da sarađuje kako bi se što brže utvrdila puna istina o tom slučaju.

"Lično sam uvjeren da sam sve radio u skladu sa zakonom, i sa punim povjerenjem u nepristrasan rad državnih organa, stojim na raspolaganju i iskazujem spremnost za saradnju sa ciljem što bržeg utvrđivanja i objelodanjivanja pune istine o ovom slučaju", naveo je Brajović.

"Očekujem da će time biti stavljena tačka na političke manipulacije i zloupotrebu javnog medijskog prostora", naveo je on.

Podsjetimo, iz Specijalnog državnog tužilaštva danas je saopšteno da su formirani spisi predmeta i u toku je izviđaj u slučaju korišćenja revolving kartica Atlas banke.

Poslanik SDP-a Raško Konjević juče je u Skupštini kazao da je predsjedniku parlamenta Ivanu Brajoviću, “zbog političkih veza” Duško Knežević otpisao dug od najmanje 50.000 eura sa rivolving kartice".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.