Sekulić u Ohridu: CG će dobro promisliti o inicijativi tri države ZB
Sastanak u Ohridu

"Lider smo i u EU integracijama i regionalnoj saradnji"

Sekulić u Ohridu: CG će dobro promisliti o inicijativi tri države ZB

Crna Gora je danas u Ohridu imala prvi put priliku da bude detaljno upoznata sa inicijativom lidera Sjeverne Makedonije, Srbije i Albanije o boljoj povezanosti regiona i o toj inicijativi će naša Vlada i naša država dobro promisliti sa aspekta benefita za svoje građane i privredu i naravno sa aspekta bolje evropske integracije u EU.

To je nakon sastanka rekla ministarka ekonomije Dragica Sekulić koja je predstavljala Crnu Goru na skupu.

Sekulić je nakon sastanka istakla da je jedini cilj Crne Gore u ovom smislu integracija u EU te da kao takva nema alternativu.

„Crna Gora je lider u evropskim integracijama, zemlja koja nema nijedan otvoreni slučaj sa bilo kojom državom regiona i koja je u okviru berlinske inicijative ispunila najveći broj preporuka. Time smo pokazali da suštinski vjerujemo u regionalnom povezanost u Ekonomsku povezanost naših zemalja“ – zaključila je ministarka Sekulić.


 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.