Šeron Stoun ponovila scenu iz filma “Niske strasti” koja joj je promijenila život (VIDEO)
Foto:Screenshot

Šeron Stoun ponovila scenu iz filma “Niske strasti” koja joj je promijenila život (VIDEO)

Scena iz kultnog filma “Niske strasti” u kojoj glumica Šeron Stoun, dok je ispituju policajci, zavodljivo prekršta noge, promenila joj je život.Tu scenu iz 1992. godine, glumica je ponovila ove nedelje.

Šeron je, naime, u Berlinu primila nagradu za ženu godine, koju dodeljuje magazin GQ, i posle 27 godina, sjela na stolicu na bini, kako bi održala govor pred publikom u kojoj je bio i njen devetnaestogodišnji sin Roan Bronstin.

Ona je, tokom govora, ponovila najpoznatiju scenu iz filma, a potom pozvala i publiku da to uradi sa njom. U govoru je otkrila da je ta čuvena scena bila momenat koji joj je promijenio život.

“Prije više godina sjedjela sam na pozornici. Reditelj mi je tada rekao da skinem gaćice, pošto se vide a ja u toj sceni ne bi ni trebalo da ih nosim.
Odgovorila sam: ‘Naravno!’ Nisam ni slutila da je to trenutak koji će mi promijeniti život”, rekla je Šeron o ulozi koja joj je donijela svjetsku veliku slavu, prenio je B92.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.