Ceca osmislila detalj za vjenčanje Veljka i Bogdane: Evo šta će iznajmiti mladencima
Foto: ATA Images

Ceca osmislila detalj za vjenčanje Veljka i Bogdane: Evo šta će iznajmiti mladencima

Bogdana Rodić i Veljko Ražnatović vjenčaće se 24. novembra, a tog dana biće održana i svadba u jednom beogradskom hotelu.

Veljkova majka Svetlana Ceca Ražnatović osmislila je detalj koji se dopao mladencima.

"Ceca je predložila da iznajmi luksuzni automobil „rols-rojs“ i da to bude mladenački auto. Njime bi Veljko sa svatovima otišao po mladu u Titel, odakle bi zajedno došli na vjenčanje u crkvu, a zatim u velepnu salu hotela koje će biti ukrašena brojnim cvjetnim aranžmanima. Kada je Ceca rekla svoju zamisao, oboje su bili oduševljeni tako da su brzo dogovorili sve. Ceca je prepustila sinu i snajki da izaberu model ovog luksuznog automobila koji će biti oldtajmer" - rekao je izvor za "Blic".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.