Ceca zasijala u zlatnoj haljini: Danas nisam plakala drugačije su me nosile emocije, Anastasija nije mogla da obuzda suze (VIDEO)
Ceca Ražnatović, foto: Pink.rs

Ceca zasijala u zlatnoj haljini: Danas nisam plakala drugačije su me nosile emocije, Anastasija nije mogla da obuzda suze (VIDEO)

Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić su se zakleli na vječnu ljubav u Hramu Svetog Save, a potom je, u hotelu "Hajat" gdje je organizovana proslava, održano i građansko vjenčanje, kada je mlada uzela prezime svog muža.

Jedna od najsrećnijih danas svakako je Veljkova majka, pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović, koja je nakon građanskog vjenčanja izašla pred pripadnike sedme sile i dala izjavu.

Ceca se odmah osvrnula na običaje koje su danas imali, a pjevačica je priznala da su neke izmiksali zato što im je kum Grk.

"Imali smo izmiksane običaje, zato što nam je kum sa Kipra, i cijela njegova porodica je došla, a tamo je običaj da ga kum oblači, brije, parfemiše i to mi je bilo jako slatko, zašto da ne izmiksamo običaje" - rekla je Ceca i dodala da nije plakala na vjenčanju, za razliku od Anastasije.

Anastasija je sve vrijeme plakala, ja nisam plakala, baš sam bila srećna i vesela, drugačije me nosila emocija.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.