Jankoviću zlatna plaketa za doprinos u bezbjednosti na globalnom nivou

Jankoviću zlatna plaketa za doprinos u bezbjednosti na globalnom nivou

U Budvi je juče održana sjednica NVO Internacionalne Policijske Organizacije Crna Gora.

Ovoj sjednici prisustvovao je i predsjednik International Police Organization na globalnom nivou Ilija Životić, a gosti su bili  i predsjednik sindikata Uprave policije Mladen Šuškavčević, kao i savjetnik direktora Uprave policije i predsjednik srednje regije IPA Crna Gora Sead Frljučkić.

Na sjednici je potvrđen izbor organa IPO u Crnoj Gori i održana prezentacija.

755528204632704645455285805467161828786176n

Izvršni odbor je jednoglasno podžao Žarka Jankovića za izbor na mjesto predsjednika Internacionalne Policijske Organizacije u Crnoj Gori, kao i sve odluke koje su donesene.

75610753998172343859768807115034562920448n

Životić je nagradio Jankovića zlatnom plaketom za doprinos u bezbjednosti na globalnom nivou.

"Prije svega bih da se zahvalim našim gostima koji su u Budvi bili dio naše sjednice Životić, Šuškavčević, Frljučkić kao i Momčilo Šćekić koji je više puta nagrađivan od Ministarstva unutrašnjih poslova kao najbolji službenik, za mene je velika čast i zadovoljstvo koje ne mogu opisati to što sam od International police organization dobio zlatnu plaketu za doprinos u borbi za bezbjednost. Iskoristio bih priliku da se zahvalim svim članovima kao i Izvršnom odboru na čelu sa Magistrom bezbjednosti Ivanom Pekićem i generalnim sekretarom Emilom Imsirovićem, a posebnu zahvalnost dugujem čovjeku koji je sve u Budvi organizovao, a to je Boško Tabaković", rekao je Janković.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.