Podgoričanin priznao da je pretukao cimera
Foto: Ilustracija

Osuđen na godinu dana zatvora

Podgoričanin priznao da je pretukao cimera

Podgoričanin A.M.osuđen je na godinu zatvora zbog prebijanja sugrađanina R.B. , piše Dan.

On je sa Osnovnim državnim tužilaštvom u Podgorici sklopio sporazum o priznanju krivice, kojim je dogovorio navedenu kaznu. Ovaj sporazum usvojio je Osnovni sud u Podgorici.

Okrivljeni je priznao da je 9. maja, oko dva sata iza ponoći, u Podgorici, kada je R.B. nakon prepirke izašao iz stana u kojem zajedno žive, krenuo za njim i jednom ga udario šipkom u predjelu lijeve strane stomaka. R.B. je od udarca pao na asfalt. A.M. mu je nanio tešku tjelesnu povredu u vidu rascjepa jetre praćenog izlivanjem veće količine krvi u trbušnu duplju. Osim kazne zatvora, osuđeni će platiti i sudske troškove.

On je zbog tog krivičnog djela u pritvoru od 18. maja.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.