Bijelo Polje: Šleper udario u kafić, povrijeđen vozač
Sa lica mjesta, Foto:Čitalac Kodexa

Probijen zid, gosti bez povreda

Bijelo Polje: Šleper udario u kafić, povrijeđen vozač

Danas oko podneva u Industrijskoj zoni u Bijelom Polju na skretanju ka Rasovu došlo je do saobraćajne nezgode kada se šleper zakucao u ugostiteljski objekat.

Naime, vozač teretnog vozila podgoričkih registarskih oznaka Lj.D. (32), iz za sada nepoznatih razloga, izgubio je kontrolu nad vozilom prešao i na suprotnu traku iz koje je izletio i udario u ugostiteljki objekat "Hamburg".

Povrijeđeni vozač je prebačen u bjelopoljsku bolnicu gjde mu je ukazana ljekarska pomoć.

"Lj. D. je u Urgentni blok dovezen u polusvjesnom stanju. Nakon ukazane ljekarske pomoći i detaljnih pretraga konsatovane su mu lakše tjelesne povrede nakon čega je otpušten", rečeno je Kodexu u bjelopoljskoj bolnici.

U trenutku udesa, u kafiću je bilo gostiju, koji su pukom srećom prošli bez povreda.

Kako se može vidjeti na fotografijama sa lica mjesta, šleper je probio i srušio dio zida i stolarije na kafe baru.

762809307075569164050916550046111057313792n

Foto: Vijesti iz Bijelog Polja

Oštećenja su vidljiva i na prednjem dijelu kamiona kome je otpao prednji dio.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.