Foto: DPS

Glavni odbor DPS

"Izuzetan rad garant nove pobjede DPS-a"

Glavni odbor Demokratske partije socijalista Crne Gore je, na večerašnjoj sjednici, razmatrao i donio odluke koje se tiču organizacije i daljih aktivnosti u susret predstojećem kongresu.

U tom kontekstu, usvojen je predlog kongresnih dokumenata, odnosno Izvještaj o radu između dva kongresa, Statut i Politički program partije.

Kako se navodi u saopštenju DPS-a, osim usvajanja predloga navedenih akata, Glavni odbor je usvojio i još jedan broj dokumenata koji se tiču tehničke organizacije rada na Kongresu.

Glavni odbor je utvrdio predlog kandidata za predsjednika i zamjenika predsjednika partije kao i predlog liste članova Glavnog odbora DPS-a. Jednoglasnom odlukom usvojen je predlog da kandidat za predsjednik Demokratske partije socijalista bude Milo Đukanović, a da zamjenik predsjednika bude Duško Marković.

Takođe, jednoglasno je utvrđen i predlog za članove Glavnog odbora Demokratske partije socijalista Crne Gore.

SjednicaGlavnogodboraDPS3

"Nakon završene procedure glasanja predsjednik naše partije zahvalio se članovima Glavnog odbora na dosadašnjem doprinosu i podsjetio na značajna dostignuća državne politike predvođene DPS-om u prethodne četiri godine", naveli su iz DPS-a.

Konstatovano je da je Demokratska partija socijalista u periodu izuzetno izražene opstrukcije i pokušaja destabilazacije državne politike pokazala izuzetnu snagu i sposobnost da kao pobjednik izađe iz ovakvih dešavanja i time dodatno učvrsti stabilnost i osnovne vrijednosti države Crne Gore.

Iskazano je zadovoljstvo predlogom Programa DPS i novim rješenjima Statuta i ostalim rješenjima u organizaciji partije, koji su u skladu sa najboljim praksama progresivnih evropskih i svjetskih partija.

"Ovakva rješenja i izuzetan rad naše partije na svim nivoima garantuju da će DPS i na narednim izborima ubjedljivo pobijeđivati i da će ostati centralna politička snaga državne politike", zaključili su iz DPS-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.