Obavezno držite dva mokra sunđera u frižideru: Ovaj savjet će vam mnogo pomoći
Foto: Ilustracija

Obavezno držite dva mokra sunđera u frižideru: Ovaj savjet će vam mnogo pomoći

Iako je postalo najnormalnije da u parkiću dobijete savjet da odmah po udarcu djetetu namažete margarin na čvorugu kako bi nestala, sada se pojavio novi trik, koji je, priznaćete, vrlo koristan.

Naime, dovoljno je da nakvasite dva sunđera i stavite ih u kese za zamrzivač, pa u frižider.

To treba da budu čisti sunđeri koje lijepo skvasite običnom vodom, malo ocijedite i stavite u kesu. Tu kesu držite u frižideru. Kada se dijete povrijedi (ogrebotina, udarac, posjekotina), taj sunđer stavite na ranu i ne brinete. 

Bolje je od povrća jer se ono smrvi, pa se ne može upotrijebiti, a daleko je bolje od zaleđenog mesa, koje bude previše hladno za dječje lice.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.