Trovala svoje rođake zbog nasledstva: Najmlađa žrtva imala dvije godine
Foto: Screenshot

Indija

Trovala svoje rođake zbog nasledstva: Najmlađa žrtva imala dvije godine

Džoli Džozef (47) trovala je svoje rođake, kako bi postala jedini naslednik porodičnog imanja, saopštila je policija, a prenio Independent.

Sugrađani tvrde da je Džoli bila stub male lokalne zajednice, omiljena u susjedstvu, ugledni nastavnik i izuzetno religiozna osoba, iako su je joj se događale teške porodične tragedije.

Ispostavilo se da je ona jedna od najopasnijih žena serijskih ubica u Indiji. Cijanid je bio njeno oružje izbora, a žrtvama ga je servirala u čorbama i raznim ajurvedskim specijalitetima. 

Džoli Džozef je priznala da je tokom 14 godina otrovala šest članova porodice, uključujući i njenog supruga, njegove roditelje i dvogodišnju rođaku. 

Vlasti su saopštile da će Džoli biti optužena za šest ubistava sa predumišljajem. 

Ono što je uradila gospođa Džozef potreslo je stanovnike malog gradića Kodatai, na jugu Indije u pokrajini Kerala. Ona je bila aktivan vjernik katoličke zajednice u svom mjestu i držali su je za uzornog građanina. 

Ovaj slučaj je izazvao veliku medijsku pažnju u Indiji.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.