Ubistvo masera u Baru: Državljanki Kazahstana produžen pritvor
Foto:Facebook

Ubistvo masera u Baru: Državljanki Kazahstana produžen pritvor

Viši sud produžio je pritvor za još dva mjeseca državljanki Kazahstana Dajani Šudabajev (61) zbog sumnje da je u septembru ubila supruga Iskandera (61) - potvrdio je za Pobjedu njen advokat Božo Milonjić.

Dajana Šudabajev je na saslušanju kod tužioca priznala da je ubila supruga.

Iskander je stradao od posljedica ubodne rane nanesene nožem u predjelu stomaka.

Zločin su prijavili vlasnici kuće u čijem prizemlju je bračni par stanovao.

Bračni par iz Kazahstana poznat je mnogim Baranima, a i žiteljima drugih crnogorskih gradova koji su namjenski dolazili u grad pod Rumijom zbog masaža koje su mnogima pomogle.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.