Pucnjava u Sarajevu, ubijena djevojka
Foto:Faktor.ba

Pucnjava u Sarajevu, ubijena djevojka

U sarajevskom naselju Stup došlo je do pucnjave u kojoj je ubijena jedna žena. Tamošnji mediji prenose različite podatke o identitetu žrtve.

Dežurni kantonalni tužilac je na mjestu događaja, a uviđaju prisustvuje i sudski vještak, rečeno je iz Tužilaštva Kantona Sarajevo za federalne medije.

Beživotno tijelo ženske osobe pronađeno je jutros nadomak Heco pijace, potvrđeno je iz Tužilaštva.

Portal Avaz nezvanično javlja da je žrtva je 25-godišnja Elma, poznatija kao pjevačica Elma Milano.Ona je poznatija kao pjevačica Elma Milano.Izvor sarajevskog lista kaže da je sinoć u kafani bila organizovana muzika uživo, a da je djevojka ubijena ispred kafane iz vatrenog oružja.

Iz sarajevske policije nisu mogli da otkriju više detalja. Dio naselja Stup gdje se dogodila pucnjava od jutros je blokiran, a više detalja biće poznato po završetku uviđaja.

Portal Faktor prenosi da je ubijena 25-godišnja Sumejja D. iz Goražda, sa privremenim prebivalištem u Sarajevu, potvrđeno je tom mediju od izvora bliskog istrazi.Za ubistvo se, prema zasad prikupljenim informacijama, sumnjiči Edvin A. (25), takođe iz Goražda, sa prebivalištem na Ilidži, a sa kojim je ona bila u vezi.

On je trenutno na saslušanju u policiji, kao i 41-godišnji Damir G. iz Velike Kladuše, koji je sinoć sa njima bio u društvu, a koji živi na istoj adresi kao i Edvin A. u kući na Ilidži, gdje su podstanari.

Na terenu je više policijskih patrola.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.