Opasan trening: Ruski MMA borac u ringu sa medvjedom(VIDEO)
Foto: Screenshot

Opasan trening: Ruski MMA borac u ringu sa medvjedom(VIDEO)

Ruski MMA borac Maksim Novoselov (46) riješio je da prevaziđe čuvenog kolegu Habiba Nurmagomedova, koji se kao mali rvao sa mečetom. Naime, teškaš pod nadimkom “pobjesneli Maks”, snimio je “sparing meč” sa odraslim medvjedom, kog je čak uspio da obori na leđa.

Na početku snimka u kavezu Novoselov je rekao “medvjed se bije sa medvedom” i krenuo da se rve sa zastrašujućim protivnikom.

- To je dobar protivnik za mene, ima oko 250 kilograma. Niko od nas nije povrijeđen. Medvjed možda malo, rijetko viđa ljudske medvjede poput mene – rekao je MMA borac iz Čeljabinska težak oko 113 kilograma.

Novoselov, koji u teškoj kategoriji ima devet pobjeda i dva poraza, je inače poznat po, blago rečeno, čudnim treninzima. Tako je jednom prilikom umalo odsjekao ruku sparing partneru kada mu je slučajno zario ni manje ni više nego – sekiru!?

Takođe je proveo u zatvoru 14 godina zbog optužbe za ubistvo, a poslednja pobjeda bila mu je u junu, i to protiv Novosađanina Aleksandra Aleksića, zvanog “Žilet”.

Novosti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.