Uhapšena dva Beranca zbog sumnje da su usmrtili medvjeda
Ubijena medvjed, Foto: Peticje-online

Uhapšena dva Beranca zbog sumnje da su usmrtili medvjeda

Beranska policija je lišila slobode dva lica za koja se sumnja da su juče usmrtili medvjeda.

"U službene prostorije dovedeno je šest lica u cilju rasvjetljavanja krivičnog djela kvalifikovanog kao ubijanje i mučenje životinja i razaranje njihovog staništa, te su nakon preduzetih mjera i radnji za ovo krivično djelo osumnjičena lica M.Č. (30) i D.G. (36) iz Berana", saopšteno je iz Uprave policije.

Od M.Č. je oduzeta lovačka puška, oružni list, kao i mobilni telefon.

Osim toga, jutros je izvršen pretres stana i drugih prostorija koje koriste M.Č., R.R. (50), R.Č. (53) i D.G.

"Kod M.Č. je pronađen redenik sa 12 komada lovačke municije, te i 10 komada puščane municije koji su oduzeti radi vještačenja.

Pretresom prostorija koje koristi R.R. pronađene su četiri lovačke puške, optički nišan, dva okvira municije i 30 komada patrona koji predmeti su takođe oduzeti radi vještačenja", saopšteno je.

Osumnjičeni M.Č. i D.G. su privedeni postupajućem tužiocu uz krivičnu prijavu nakon čega im je određeno zadržavanje do 72 sata.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.