Mladić iz Pljevalja pronađen živ i zdrav, već sa porodicom!
Foto: PV Infomer

Nakon dva dana potrage

Mladić iz Pljevalja pronađen živ i zdrav, već sa porodicom!

Posle dva dana potrage u rejonu Crnog vrha u napuštenoj kući pronađen je nestali Pljevljak Alem Haračić (22).

Ta informacija je PV Informeru potvrđena od članova porodice koji se već nalaze sa Alemom na području Crnog vrha u kući Ječmenica.

Isti izvor navodi da mladić nije životno ugrožen ali će medicinsko osoblje koje se uputilo u pravcu Crnog vrha u skladu sa praksom, izvršiti pregled mladića, koji je nekoliko dana boravio na otvorenom u vrijeme loših vremenskih uslova.

Pljevaljska policija je potvrdila da je mladić pronađen živ i zdrav.

Podsjetimo, nestanak je prijavila porodica a on je zadnji put viđen prije tri noći u selu Rudnica nakon čega je organizovana potraga.

U potragu se pored policije uključili i Vojska, lovci te brojni građani.

Na sreću, uspješno je okončana.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.