Pljevlja: Vatrogasci razbili zid kako bi oslobodili psa
Pas bio zaglavljen u zidu

Danima bio zarobljen u podrumu Opšte bolnice

Pljevlja: Vatrogasci razbili zid kako bi oslobodili psa

Danas oko 14 časova pljevaljski vatrogasci-spasioci imali su nesvakidašnju akciji i uspješno su intervenisali u podrumskim prostorijama Internog odjeljenja Opšte bolnice.

Radilo se o spasavanju psa koji je ostao zaglavljen u zidu podrumskih prostorija kroz koji prolaze cijevi centralnog grijanja, prenio je PV Informer.

Po informacijama koje su vatrogasci-spasioci dobili na licu mjesta od osoblja Internog odjeljenja pas se već treći dan tu nalazio zarobljen, bez mogućnosti sopstvenog izbavljenja.

7084971427536961113314229032438552746524672n

Foto:Pv Informer

Kako se navodi, bilo je potrebno ukloniti dio zida-cigli kako bi ga bezbjedno oslobodili što su uspješno i obavili.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.