Cetinjski DPS jednoglasno podržao Đukanovića za predsjednika partije

Cetinjski DPS jednoglasno podržao Đukanovića za predsjednika partije

Članovi mjesnih odbora Demokratske partije socijalista (DPS) na Cetinju jednoglasno su podržali Mila Đukanovića za predsjednika, a Duška Markovića za zamjenika predsjednika DPS Crne Gore.

Na većini do sada održanih  sastanaka mjesnih organizacija koji su održani u skladu sa programom kongresnih aktivnosti, odnosno  predlaganja kandidata za predsjednika i zamjenika predsjenika DPS-a, kao i kandidata za članove Glavnog odbora i delegata za VIII Kongres partije, koji će biti održan 30. novembra 2019. godine, Milo Đukanović je predložen kao jedini kandidat za predsjednika partije, a Duško Marković za zamjenika predsjednika partije.

"Državnička vizija Đukanovića, njegov doprinos razvoju Crne Gore kao građanske, demokratske države i multietničke zajednice, ali i to što je prepoznat kao pouzdan partner Evropskoj uniji i NATO, kao i cjelokupnoj međunarodnoj zajednici, najbolja je preporuka za podršku kandidaturi za predsjednika partije i garancijada će biti nastavljen napredak naše države i DPS-a kao ključnog aktera vlasti u Crnoj Gori", saopšteno je iz cetinjskog DPS-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.