Novi vrtić u Tuzima dobio upotrebnu dozvolu
Foto: UJR

Još jedan uspješan projekat UJR

Novi vrtić u Tuzima dobio upotrebnu dozvolu

Novoizgrađevni vrtić u Tuzima, u vrijednosti od 1,7 miliona eura, dobio je upotrebnu dozvolu, čime je Uprava javnih radova uspješno privela kraju još jedan projekat.

Kako je saopšteno iz Uprave javnih radova građevinski radovi završeni su početkom jula, u ugovorenom roku od 12 mjeseci, nakon čega je sproveden postupak tehničkog prijema, kao preduslova za dobijanje upotrebne dozvole.

U vrtiću ima mjesta za više od 200 mališana. Sadrži šest soba za potrebe vrtića, pet za jaslice, multifunkcionalni prostor, kuhinju, prostorije za zaposlene i ostale prateće sadržaje. 

2

Objekat se prostire na oko 1.400 metara kvadratnih, a izvođač je bila danilovgradska firma “Eurozoks”. 

"Projekat u Tuzima finansiran je iz kredita Razvojne banke Savjeta Evrope, zahvaljujući kojem je Uprava javnih radova već realizovala projekte izgradnje vrtića u podgoričkim naseljima Stari aerodrom i Zagorič", navodi se u saopštenju UJR-a.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.