Beograd: Pronađena i uhapšena majka koja je ostavila tek rođenu bebu u kontejneru
Stefanović

Beograd: Pronađena i uhapšena majka koja je ostavila tek rođenu bebu u kontejneru

Srpska policija je pronašla i uhapsila ženu koja je juče ostavila tek rođenog dječaka u kontejneru na Žarkovu, potvrdio je ministar policije te zemlje Nebojša Stefanović.

Prolaznici su juče pronašli novorođenče u kontejneru, i to sa posteljicom u plastičnoj kesi.

Dijete se trenutno nalazi na klinici "Tiršova", a posle pregleda ljekara utvrđeno je da je njegovo stanje dobro. 

Protiv majke će biti podnijeta krivična prijava zbog ugrožavanja života, zdravlja i bezbjednosti maloljetnog djeteta, prenosi RTS-

Ministar policije Srbije je rekao da je ženi određeno policijsko zadržavanje i da očekuje da će nadležno tužilaštvo da joj odredi pritvor. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.