Uhapšena dva lica, zlostavljali i oteli Nikšićanina pa tražili novac
ilustracija

Prijetili mu nožem da slučaj ne prijavi policiji

Uhapšena dva lica, zlostavljali i oteli Nikšićanina pa tražili novac

Službenici Uprave policije su u Podgorici rasvijetlili krivično djelo otmica i tom prilikom lišili slobode dva osumnjičena lica. Uhapšeni su Nikšićanin S.M. (26) i J.J. (29) iz Danilovgrada zbog sumnje da su pretukli i oteli Nikšićanina.

"Službenici Centra bezbjednosti Podgorica lišili su slobode S.M. (26) iz Nikšića i J.J. (29) iz Danilovgrada zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo otmica na štetu N.B. iz Nikšića. Osumnjičeni su uz krivičnu prijavu privedeni državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici.", saopštila je Uprava policije.

Oni su, sumnja se,  14. avgusta u Podgorici, naložili N.B. da izađe iz auta i fizički ga napali nanoseći mu povrede po glavi i tijelu.

"S.M. i J.J. su oštećenog, sumnja se, nakon toga silom odvezli njegovim autom u pravcu rijeke Cijevne gdje su nastavili sa fizičkim zlostavljanjem.Osim toga, S.M. i J.J. su, kako se sumnja, natjerali oštećenog da pozove svog srodnika i saopšti mu da je osumnjičenom J.J. dužan novac u iznosu od 28.000 eura, nakon čega su se udaljili sa lica mjesta, prethodno mu prijeteći nožem da slučaj ne prijavi policiji.",saopštili su iz policije.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.