Operisana Nada Obrić
Nada Obrić, foto: D.D.

Operisana Nada Obrić

Folk pjevačica Nada Obrić (71) operisana je u bolnici na Bežanijskoj kosi, pošto je treći put ustanovljeno da ima tumor.

Obrićeva je primljena kao hitan pacijent radi uklanjanja malignih ćelija, a sada kaže da pozitivno razmišlja.

- Znala sam i za bolje dane, ali sam dobro - kaže Nada. - Trenutno se nalazim na odjeljenju, operacija je urađena, ali sam u dobrim rukama. Po treći put tumor, na bešici. Doktor je sve to sredio, sad samo postoperativni period da prođe.

Nadi je 1999. godine otkriven karcinom grlića materice, a 2003. maligni mladež na koži. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.