Drama: Žena propala kroz plafon tržnog centra(VIDEO)
Foto: Screenshot

Drama: Žena propala kroz plafon tržnog centra(VIDEO)

Jedna žena je povrijeđena u nesreći koja se oko 14 sati dogodila u riječkom šoping centru, Tower Centar, javlja Novi list, prenosi Indeks.

Kako prenose hrvatski mediji, žena je propala kroz spušteni plafon, nakon što je zakoračila na pregradu od karton gipsa, iza zaštitne ograde.

"U srijedu, 21. avgusta 2019., oko 14.24, nepoznata ženska osoba pokušala je da dohvati predmet koji je pao između dva eskalatora, pri čemu je preskočila zaštitnu ogradu, zakoračila na pregradu od karton gipsa koja nije namijenjena za hodanje, i propala sprat niže kroz spušteni plafon", objasnili su u tržnom centru za Novi list. 

Osoblje Centra je odmah reagovalo pružajući neophodnu pomoć i alarmiralo hitnu pomoć i policiju.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.