Uhapšen Cetinjanin, dao novac na kamatu od 20% mjesečno

Osumnjičen za zelenaštvo

Uhapšen Cetinjanin, dao novac na kamatu od 20% mjesečno

30-godišnji Cetinjanin B.P. uhapšen je zbog sumnje da je počinio zelenaštvo i to da je dao novac uz kamatu od 20% mjesečno.

"Sumnja se da je B.P. u maju ove godine oštećenom licu iz Cetinja na tzv. zelenašku kamatu dao novac, ugovorivši pritom mjesečnu kamatu od 20%. B.P. je osim toga, kako se sumnja, kao sredstvo obezbjeđenja vraćanja zelenaške pozajmice i kamate, sa oštećenim kod notara ovjerio i dokument kojim ga je oštećeno lice ovlastilo da rasolaže njegovim vozilom.", saopštila je Uprava policije.

Policijski službenici su, kako se dodaje, danas izvršili pretres pet objekata koje koristi B.P, od kojih su dva poslovna objekta, a u toku su dalje aktivnosti na kontroli i provjeri poslovanja firme čiji je B.P. vlasnik.

"Osumnjičeni B.P. će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužiocu.", zaključili su iz UPa.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.