Bjelopoljac sletio u provaliju duboku preko 150 metara: Zadobio višestruke prelome, nije životno ugrožen
Foto: RTV Cetinje

Bjelopoljac sletio u provaliju duboku preko 150 metara: Zadobio višestruke prelome, nije životno ugrožen

Bjelopoljac R.O. (53) zadobio je više preloma kada je sletio u provaliju duboku preko stotinu metara na putu Cetinje – Kotor u lokalitetu Žanjev do. On je upravljao vozilom Reno klio francuskih registarskih oznaka AB 796 AA – saznaje Radio Cetinje.

R.O. je prebačen u Klinički centar Podgorica i prema raspoloživim informacijama nije životno ugrožen, piše Cetinjski list.

“Nakon što smo, pola sata iza ponoći, dobili dojavu da je došlo do udesa otišli smo na teren sa troje vozila sa pet članova službe. Uz velike napore smo locirali povrijeđenog jer iako smo bili u telefonskom kontaktu nije umio da nam tačno kaže gdje se nalazi, a nije bilo očevidaca koji bi nam mogli pokazati tačnu lokaciju. Mjesto udesa se nalazi tačno ispod tunela kod zip lajna, a vozilo se nalazilo u provaliji dubokoj preko 150 metara“, kaže za Radio Cetinje komandir Službe zaštite i spašavanja Prijestonice Cetinje Miloš Ćećanović.

On dodaje da je akcija izvlačenja trajala više od sat vremena i da se spasilačkom timu pridružilo još pripadnika službe tako da je njih 14 učestvovalo u spašavanju povrijeđenog vozača.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.