SD Cetinje: Stav odbornika Markovića nije stav Socijaldemokrata
Socijaldemokrate

SD Cetinje: Stav odbornika Markovića nije stav Socijaldemokrata

Stav odbornika Petra Markovića, u kojem saopštava da cetinjska izvršna vlast ima njegovu podršku, nije stav Socijaldemokrata Cetinja.

"Odbornik Marković koji je mandat dobio zahvaljujući glasovima Socijaldemokrata i Liberalne partije na Cetinju, iznio je svoj lično stav o izvršnoj vlasti u Prijestonici koji nije razmatran ni na jednom partijskom organu. Stoga imamo obavezu da cetinjsku i crnogorsku javnost obavijestimo da se stav Socijaldemokrata po pitanju lokalne vlasti na Cetinju nije promijenio, te da ćemo i u narednom periodu, kao do sad, nastaviti da funkcionišemo kao opozicioni politički subjekt", saopšteno je iz SD-a. 

Dodaju da će se o daljim koracima povodom aktuelne situacije, izjasniti na partijskim organima, o čemu će blagovremeno obavijestiti javnost.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.