Bjelopoljka Teodora Rakočević predstavlja Crnu Goru na svjetskom takmičenju za fotomodele i manekenke

U Monte Karlu u decembru

Bjelopoljka Teodora Rakočević predstavlja Crnu Goru na svjetskom takmičenju za fotomodele i manekenke

Dvadesetogodišnja Bjelopoljka Teodora Rakočević izabrana je za predstavnika Crne Gore na uticajnom profesionalnom svjetskom takmičenju za fotomodele i manekenke "WORLD TOP MODEL", čije će se svjetsko finale održati u Kneževini Monaku, Monte Karlu sredinom decembra ove godine.

Ovaj prestižni događaj u svijetu modelinga promovisali su do sada- Klaudija Šifer, Grejs Džons, Valeria Maca, Brigit Nilsen i mnoge druge poznate ličnosti.

t1

Cilj ovog takmičenja je odavanje značaja modelima kao glavnim nositeljima modne industrije i da se ujedno oda počast ljepoti i modnoj umjetnosti. 

monteKarlo

Osim toga u Monte Karlu će se okupiti veliki broj vlasnika modnih agencija koji će vršiti skauting za svoje agencije, među kojima i glavni sponzor događaja agencija MAJOR MANAGMENT iz Njujorka, koja pobjednici takmičenja nudi ugovor na 200.000 eura.

t2

Naša predstavnica će prije Monte Karla gostovati kao specijalna gošća na regionalnom takmičenju koje će se održati u Marini Frapa Rogoznica u Hrvatskoj. Djevojke iz regiona će se u opuštajućem  ambijentu resorta Marina Frapa pripremati za veliku završnicu u Monte Karlu. Na ovom događaju Tamara Rakočević će nositi i novu liniju kupaćih kostima naše mlade modne kreatorke Kristine Mitrović.

Teodora Rakočević je našoj sportskoj javnosti već poznata kao član naše odbojkaške selekcije gdje igra na mjestu srednjeg blokera, a ovo joj je prvo veliko upuštanje u svijet modelinga i mode. Držimo joj palčeve za sreću.

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.