U Tivtu obilježili Dan mladih

U Tivtu obilježili Dan mladih

Nizom aktivnosti u organizaciji Sekretarijata za mlade, sport i socijalna pitanja Opštine Tivat obilježen je Međunarodni dan mladih koji se u svijetu obilježava 12. avgusta.

Tako je, u saradnji sa Omladinskim klubom Tivat, 12. avgusta u prostorijama kluba, uz tortu, ovaj datum obilježen deveti put za redom, a istovremeno i pet godina rada Omladinskog kluba Tivat.

RodjendanOmladinskogkluba

U Omladinskom klubu Tivat tog dana predstavljeno je i novo  izdanje omladinskog biltena „Mladi za mlade“ u kojem se opisane sve aktivnosti tivatskih omladinaca u protekloj godini. Uslijedio je mini akustični koncert polaznika muzičkih radionica, saopšteno je iz tivatske opštine.

Takođe, po inicijativi mladih, ideja je da se počev od ove godine, od  Dana mladih, 12. avgusta, proslavlja cijeli mjesec, te je najavljena žurka na plaži, prezentacija Omladinske kartice, Sajam hobija, radionice na temu “MI MOBILNI”, Promocija informatora “Kuda dalje”, tradicionalni Sajam razmjene knjiga, najavljen za posljednju nedjelju avgusta, a nakon toga u saradnji sa Centrom za omladinsku edukaciju i niz aktivnosti, do kraja septembra.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.