Bježao od policije, skočio sa terase, upao u osinje gnijezdo pa u bazen: Ose napale i policajce
Ilustracija

Bježao od policije, skočio sa terase, upao u osinje gnijezdo pa u bazen: Ose napale i policajce

Njemačka policija uhapsila je danas bjegunca zahvaljujući roju iziritiranih osa.

Policija u Oldenburgu saopštila je da se danas dogodila neobična operacija prilikom pokušaja hapšenja 32-godišnjeg muškarca koji treba da služi jedanaestomjesečnu zatvorsku kaznu.

Osumnjičeni čije ime nije objavljeno, pobjegao je od policije skočivši sa balkona stana pravo u osinje gnezdo, prenosi AP.

Iziritirani insekti napali su čovjeka zbog čega je on pobjegao na ulicu. Policajci su pokušali da ga stignu, ali su i njih napale ose.

Tako je osumnjičeni uspio da se oslobodi policije, ali ne i osa. Da bi im umakao skočio je u obližnji bazen gdje je na kraju uhapšen.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.