Adel Damjanović novi predsjednik DPS-a Gusinje

Adel Damjanović novi predsjednik DPS-a Gusinje

Na drugoj sjednici Opštinskog odbora DPS Gusinje, jednoglasnom odlukom članova, za predsjednika je izabran mr Adel Damjanović, saopšteno je iz te partije.

Damjanović  je rođen 04.01.1988. godine u Gusinju. Profesor je fizičkog vaspitanja u OŠ "Hajro Šahmanović" u Plavu.

"Želim se zahvaliti kako  Predsjedništvu  tako i vama na ukazanom povjerenju. Velika čast je biti na čelu OO DPS u Gusinju, ali i velika obaveza. Pozivam sve vas,  članove opštinskog odbora ali i  glasače i simpatizere, da uspostavimo još  bolju komunikaciju  i da svi  zajedno radimo na ostvarivanju svih zacrtanih planova, a sve na dobrobit Gusinja i Crne Gore", kazao je Damjanović.

On je zamijenio dosadašnju predsjednicu opštinskog odbora Anelu Čekić, koja se na čelu ovog partijskog tijela, nalazila od kraja 2015. godine.

Dosadašnja predsjednica se zahvalila svima, i poželjela da se nastavi sa dobrim rezultatima, koje je partija i dosada postizala.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.