Vatrogasci spasili rakuna zaglavljenog u rešetkama kanalizacije (FOTO)
Foto: Twitter

Vatrogasci spasili rakuna zaglavljenog u rešetkama kanalizacije (FOTO)

Američki vatrogasci okončali su noćnu moru rakuna čija se njuškica zaglavila u rešetki kanalizacije u Newtonu, blizu Bostona, objavili su na Tviteru.

"Uspjeli smo da spasimo rakuna uz pomoć centra Waltham Animal Control. Zaglavljen je visio nekoliko sati i srećni smo što smo uspjeli da ga spasimo", napisali su vatrogasci na Tviteru.

Jedan biciklista obratio se vatrogascima kada je primijetio rakuna u nevolji.

Vatrogasci su rekli da su poslali vatrogasni kamion te su sapunom i vodom pokušali da izvuku rakunovu glavu iz rešetke, ali bez uspjeha.

Zatim su pozvali službu za zaštitu životinja u Walthama i njihov veterinar je životinjici dao sedativ i zatim joj uspješno izvukao glavu iz rešetke, što je trajalo dva sata.

"Uvijek smo spremni da pomognemo našim četvoronožnim prijateljima. Spašavamo sve stanovnike, bez obzira na njihovu veličinu", naglasili su vatrogasci na Tviteru, prenosi Hina.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.