Joković: Vrlo lako se može doći do odličnog izbornog zakona
Vladimir Joković

Ima dovoljno vremena ukoliko postoji volja

Joković: Vrlo lako se može doći do odličnog izbornog zakona

Ako smo svi dobronamjerni u tome da imamo odličan izborni zakon, vrlo lako se do toga može doći, kazao je Vladimir Joković, predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP).

On je kazao da informacija o povratku Demokrata i Građanskog pokreta URA u Odbor za izmjene izbornog i drugog zakonodavstva može samo da ga raduje ukoliko se pokaže kao istinita.

"Ono što je ključno jeste da nije dobro da se opozicija dijeli na one koji su u odboru i na one koji nijesu i da svi treba da se zalažemo za to da jedinstveno djelujemo. Od svega toga mnogo je važnije da se donese dobar izborni zakon, kako bismo eliminisali sve metode kojima je Demokratska partija socijalista dobijala neregularne glasove i da se prvi put stvore uslovi za fer i slobodne izbore. To je suština svih procesa i svi koji su uključeni u politički sistem Crne Gore, kao i svi dobronamjerni ljudi, treba tome da daju doprinos kako bi do toga i došli", istakao je Joković, prenosi Dan.

On smatra da ima dovoljno vremena ukoliko postoji volja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.