41 osoba povrijeđena u Pljevljima, zastrašujuće fotografije sa lica mjesta
Foto:rtcg.me

Autobuska nezgoda

41 osoba povrijeđena u Pljevljima, zastrašujuće fotografije sa lica mjesta

Više desetina putnika autobusa prevoznika Glušica prevoz iz Nikšića povrijeđeno je sinoć oko 22.30h na na putu Pljevlja-Đurđevića Tara, u blizini Termoekektrane Pljevlja kada je nakon sudara autobus sletio niz strminu.

Iz pljevaljske bolnice je saopšteno da je povrijeđena 41 osoba dok je iz OKCa Uprave policije saopšteno da su povrijeđena 32 lica.

Dvije osobe su zadobile teške tjelesne povrede i prebačene su u Podgoricu i Užice na dalje liječenje.

Do nezgode je došlo kada su je autobus  sletio sa puta, nakon što se predhodno sudario sa putničkim vozilom kojim je upravljao Pljevljak Dalibor Gazdić (33).

Direktor pljevaljske bolnice Eduar Edo Lalović je kazao da je Gazdić sa prelomom butne kosti i karlice i traumatsko hemoragijskim šokom transportovan u Klinički centar u Podgorici, a putnica Tanja Čovorović (42) sa prelomima baze lobanje i vilične kosti transportovana u Užice, s obzirom na to da je srbijanska državljanka, piše PV portal.

Nekoliko putnika nakon ukazane pomoći otpušteno je na kućno liječenje, dok su ostali  zadržani na posmatranju u pljevaljskoj bolnici i njihovo zdravstveno stanje je stabilno. Vozač autobusa prošao je sa lakšim povredama.

Autobus je nakon sletio niz strminu visoku na desetine metara do same deponije uglja Termoelektrane Pljevlja i prava je sreća da niko nije stradao.

PV portal objavio je zastrašujuće fotografije sa mjesta nesreće.

675721223536959855614473564591790734442496n

Mjesto odakle je sletio autobus, foto:PV portal

6732337924210447281774026174032483185590272n

Foto:PV portal

U zbrinjavanju povrijeđenih učestvovao je i predsjednik Opštine Pljevlja Igor Golubović koji je kazao da je za rodbinu putnika obezbijeđen smještaj u Hotelu "Pljevlja".

Autobus sa 37 putnika je saobraćao na liniji Nikšić-Vrbas.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.