Fotografisao se pored ogromne količine zagađene pjene pa nestao u njoj (VIDEO)
Foto: Screenshot

Fotografisao se pored ogromne količine zagađene pjene pa nestao u njoj (VIDEO)

Policija strahuje da je muškarac poginuo kada je upao u masu zagađene sapunice kod rezervoara Valjsekijo nedaleko od meksičkog grada Puebla.

Kako prenosi "Gardijan", muškarac je izašao iz automobila kako bi se fotografisao pored gomile sapunice visoke više od šest metara, a potom je u nju upao.

 Hitne službe još nisu pronašle tijelo muškarca, ali su ga lokalni mediji indentifikovali kao savjetnika za nekretnine Huana Ignasija.

Huan Ignasio je zatražio od koleginice sa kojom je putovao automobilom da ga fotografiše, a ona kaže da je u trenutku nestao i više se nije pojavio. Sapunica je potom "progutala" i bijeli "Suzuki svift" kojim su dvoje kolega putovali, a policija je uspjela da pronađe automobil.

U zagađenoj sapunici ima fosfata i drugih toksičkih materija, kažu aktivisti za životnu sredinu.

Sapunica se nagomilava i taloži iz odvoda u rezervoar, a vlasti ne uspjevaju da se izbore sa tim problemom.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.