Putnica u avionu razbila svom momku laptop o glavu: Pogledao drugu ženu(VIDEO)

Putnica u avionu razbila svom momku laptop o glavu: Pogledao drugu ženu(VIDEO)

Društvenim mrežama širi se šokantan snimak, nastao tokom leta u jednom američkom avionu, gdje je ljubomorna žena razbila laptop udarajući njime svog dečka po glavi.

Na snimci se vidi kako urla na njega i udara ga, a svađa je, čini se, započela tako što je on pogledao drugu ženu, prenosi Index.

Stjuardesa je pokušala da je smiri i upozorila je da prestane da psuje jer se iza nje nalazi dijete, na šta se pobješnjela žena nije obazirala. 

Kad je osoblje aviona muškarca zamolilo da se premjesti na drugo sjedište, kako bi smirilo situaciju, ljutita žena je izgubila kontrolu, požurila za njim i počela da ga udara po glavi laptopom. 

Nakon što su ih uspjeli razdvojiti, jedan stjuard joj je rekao da će biti optužena za napad, na što je ona odgovorila: "Ok, baš me briga".

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.