"Push up grudnjak" za muškarce koji žele mišićave grudi

U današnjem svijetu nije nemoguće postići izgled o kakvom sanjamo vježbom, ishranom ili pomagalima. Japanski brend Cholmo predstavio je proizvod koji bi mogao postati hit među muškarcima, a riječ je o jastučićima za grudi koji svakom muškarcu mogu dati "mišiće" poput superjunaka iz Marvelovih filmova.

Jastučići za grudi prodaju se na Amazonu, a nose se ispod odjeće te daju iluziju mišićavih prsa. Proizvod je dostupan u dvije boje - bež i crnoj pa se pripadnici jačeg pola ne moraju brinuti da će se vidjeti kroz odjeću.

Untitled

Zavisno od boje, cijena jastučića se kreće od 46 do 40 eura, a kako se navodi u opisu proizvoda, izrađeni su od najlona i sunđera. Kako se lako skida i stavlja, proizvod se može ukloniti u bilo kojem trenutku i spremiti u torbu.

Untitled

Iz Cholma tvrde da nošenje jastučića za grudi djeluje pozitivno na muškarce jer dobijaju stvarnu sliku kako će izgledati ako se uhvate treninga, što bi mnoge moglo inspirisati da se potrude i vježbaju do željenih rezultata.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.