Koncert Lexington benda za Dan Opštine Berane
Lexington bend

21.jul

Koncert Lexington benda za Dan Opštine Berane

Povodom obilježavanja Dana opštine Berane u nedelju 21. jula od 21 čas u glavnoj ulici biće održan veliki koncert Lexington benda.

Kao predgrupa nastupiće domaći pop – rok muzičari Petar Dević i Novo Brakočević, a kako navode organizatori, za publiku su spremili još muzičko-scenskih iznenađenja.

“Ovaj koncert u organizaciji Turističke organizacije Berane, a pod pokroviteljstvom Opštine Berane, samo je jedan u nizu događaja u sklopu 40. jubilarne manifestacije „Beransko kulturno ljeto“, koja je počela 1. jula i trajaće do 6. avgusta”, kazao je direktor Ivan Radević i dodao:

“Koncert u glavnoj ulici okuplja godinama unazad hiljade i hiljade posjetilaca iz Berana i susjednih gradova, tako da smo sigurno da će to biti slučaj i ovaj put”.

Lexington bend je pop grupa iz Beograda, osnovana 2004. godine. Važe za jedan od najpopularnijih sastava u regionu. Tokom svoje karijere imali su veliko broj nastupa i koncerata. Sjetimo se samo koncerta iz 2017. godine, koji su održali u Beogradu, na stadionu Tašmajdan, pred više od 13.000 ljudi.

Njihovi najveći hitovi su: Dobro da nije veće zlo, Miris karmina, U srce udaraj, Prišla, Potraži me, Dođi ove noći, Godinama, Donesi, Letnje kiše, Ne postoji razlog, Kako je, tako je…

“Koncert ovog benda je na neki način uvertira za još jedan muzički događaj u našoj organizcaiji, a na kojem će biti zastupljen potupno drugačiji zvuk. Riječ je o šestom izdanju festivala Thunder fest, koji će se održati 26. i 27. jula na beranskom aerodromu, a na kojem će nastupiti velike zvijezde elektronske i hip hop scene”, naveo je Radević na kraju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.