Bioče: 77- godišnjak sa Kosova iz automatske puške pokušao da ubije trojicu Podgoričana
ilustracija

Uhapšen, oduzeta puška i municija

Bioče: 77- godišnjak sa Kosova iz automatske puške pokušao da ubije trojicu Podgoričana

77-godišnji D.Đ. sa Kosova uhapšen je u Podgorici zbog sumnje da je pokušao da ubije tri lica u Glavnom gradu Crne Gore.

"Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Podgorica su juče u kratkom roku locirali i lišili slobode lice koje je počinilo krivično djelo teško ubistvo u pokušaju u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.Naime, službenici Centra bezbjednosti Podgorica su lišili slobode D.Đ. (77) iz Kosova, nastanjen u Podgorici zbog sumnje da je počinio navedena krivična djela na štetu G.N. (54), L.N. (30) i D.N. (47), sva lica iz Podgorice. On je priveden uz krivičnu prijavu državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.", saopštila je Uprava policije.

On je, kako se sumnja, juče oko 8,50 časova u mjestu Bioče, u krugu jedne građevinske firme, nakon kraćeg verbalnog sukoba sa oštećenim licima upotrebom vatrenog oružja – automatske puške, pokušao lišiti života tri navedena lica.

Kako su naveli iz policije, D.Đ. je u njihovom pravcu, kako se sumnja, ispalio više projektila, nakon čega se dao u bjekstvo u nepoznatom pravcu.

"U ovom događaju nije bilo povrijeđenih lica.Preduzimajući operativne i taktičke mjere i radnje policijski službenici CB Podgorica su istog dana locirali i lišili slobode D.Đ . Od njega je tom prilikom oduzeta automatska M70 cal. 7,62 mm i 107 komada municije istog kalibra.", zaključili su iz policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.