Ovom znaku Zodijaka će do kraja godine sve ići od ruke!
ilustracija

Ovom znaku Zodijaka će do kraja godine sve ići od ruke!

Jupiter je u Strijelcu do 02.12.2019. i ovo je vrijeme u kojem nam se pruža prilika da ispunimo sav svoj potencijal! Jupiter je ovdje svoj na svome; kako bi se reklo – doma. Ali postoji jedan znak koji će biti najsrećniji do kraja godine. On će biti praćen uspjehom i srećom u svim sferama života.

Taj znak je – Strijelac!

Za njega će ostatak godine biti najuspješniji i to zbog prolaza Jupitera kroz znak Strijelca. Jupiter se smatra planetom velikog blagostanja i sreće i vladar je ovog znaka.

Sreća čeka na vas, zgrabite je!

Nova ljubav, rođenje djeteta, ulazak u brak, samo su neki od mogućih scenarija. Jupiter će se kretati vašim znakom, što znači obilje novih prilika za poboljšanje života. Ako ste već u braku, pravo je vrijeme da s partnerom proslavite vaše zajedništvo, priuštite sebi neko daleko putovanje, više uživate u zajedničkim aktivnostima. Nezadovoljni odnosom mogli bi krenuti dalje, zatvoriti stara poglavlja, očistiti svoj život od loših prijateljstava i osoba s kojima se ne mogu povezati te uživati u istraživanju novih mogućnosti kojih će u periodu pred vama biti više nego inače.

Od 1. do 25. novembra vaše je vrijeme za zavođenje, druženje, i flert. To je i doba u kojem biste mogli upoznati osobu koja će vam promijeniti život. Sreća je u vašoj neposrednoj blizini, ne dozvolite joj da vam pobjegne.

djevojka

Pred vama je doba novih mogućnosti. Vrijeme rasta, napretka, osvajanja novih poslovnih područja. Pravo je vrijeme da dokažete svoju vrijednost i oplodite znanje i iskustvo koje ste skupljali proteklih godina. Stiže vam i podrška uticajnih osoba koje vjeruju u vas i vaše sposobnosti. Ovo je sjajno vrijeme i za temeljni poslovni, ali i životni zaokret. Ako vas je ikada privlačio život ili rad u inostranstvu ili poslovna saradnja s inostranstvom, sada je vrijeme za to! Izgledno je da ćete puno putovati, puno naučiti, a sve što usvojite do kraja 2019. godine, višestruko ćete oploditi u godini iza nje.

Od 9. do 29. decembra Merkur će povećati broj poslovnih prilika. Više ćete raditi, možda i putovati, no poslove koje obavite ili ugovorite u tom razdoblju dugoročno će vam osigurati finansijsku dobit.

Strijelci će zaista uživati u svojoj karijeri. Strijelci su lovci i često love prilike i čim ih vide odmah uzimaju položaj. Ova vaša osobina će se pokazati vrlo korisnom za širenje vašeg poslovanja. Vrijeme će vam proteći u putovanjima na razna mjesta i ako iskoristite svoje mogućnosti na putovanju i ako skupite razna iskustva s tih mjesta, možete sve to iskoristiti na pravi način ako ste zauzeli pravi smjer za akciju. To će vam donijeti puno nade i vaša optimistička priroda biće vidljiva u karijeri. Fokusirajte se na svoju karijeru i mudro koristite svoje resurse kako biste došli u pravi kolosijek. Sredina godine će dovesti do povećanja zarade i unaprjeđenja za neke Strijelce.

Postaćete više finansijski stabilni i sigurni, a priliv novca će dolaziti iz različitih područja. Pazite se kratkoročnih finansijskih previranja i jako je važno da pažljivo rukujete svojim novcem. Bićete u mogućnosti da otplatite zajmove i dugove koji su vam smetali. Kraj godine donosi perspektive u pogledu dugoročnih investicija i ugovora o nekretninama.

Strijelci su uvijek stabilni i jaki i glatko idu prema svojim ciljevima. Njihova snaga i hrabrost je ono što ih dovodi bliže uspjehu i biće im od velike pomoći tiokom postizanja zavidnih visina. Morate birati pravi smjer kako bi postigli visok nivo uspjeha. Biće mogućnosti i za pokretanje novih poduhvata. Finansijsko stanje će se takođe poboljšati, a količina truda koju unesete sada će biti prikazana kroz rezultat kasnije. Takođe su moguća unaprjeđenja i povećanja plate.

Postojaće lijep balans između vaše zarade i troškova. Zaradićete novac ne samo iz tradicionalnih izvora, već i iz drugih izvora. Imaćete novca i nećete biti u deficitu. Bićete finansijski najjači sredinom godine, a krajem godine vjerovatno ćete dobiti novac od neke stare investicije ili od prodaje imovine.

Autor:Atma.hr

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.