Pula: Djevojčica koja je ostavljena u pregrijanom autu i dalje u teškom stanju
Ilustracija

Pula: Djevojčica koja je ostavljena u pregrijanom autu i dalje u teškom stanju

Četvorogodišnjakinja ostavljena u automobilu u kojem je zbog vrućine dehidrirala već četiri dana je u teškom stanju te je i dalje životno ugrožena, a protiv njenog 33-godišnjeg oca podnešena je krivična prijava,saznaje se iz istarske policije.

- Ne možemo još iznositi detalje događaja, ali možemo potvrditi da je završeno kriminalističko istraživanje i da će Državnom odvjetništvu biti podnesena krivična prijava protiv 33-godišnjeg hrvatskog državljana zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo povrede djetetovih prava- kazala je potparolka istarske policije Nataša Vitasović.

Četvorogodišnja djevojčica u četvrtak je ostavljena u Rovinjskom selu u pregrijanom automobilu više od dva sata na visokim temperaturama zbog čega joj je pozlilo te je hitno najprije prevezena u pulsku Opštu bolnicu, a potom je prebačena u riječku.

Djetetu je teško narušeno zdravlje, a zakon za takvo krivično djelo predviđa kaznu zatvora od jedne do osam godina.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.