Oprezni u zaljubljivanju: Ovo su horoskopski znaci koji teško ulaze u vezu
Ilustracija

Oprezni u zaljubljivanju: Ovo su horoskopski znaci koji teško ulaze u vezu

Koliko osobina da se brzo zaljubite može biti pogubna, jednako štetna može biti i nemogućnost da vam „prorade leptirići“.

Postoje znaci Zodijaka koji malo-malo pa pronađu ljubav svog života, ali postoje i oni koji su toliko oprezni u zaljubljivanju, da im se može dogoditi da ostanu sami.

Rak

Najveći emotivci među horoskopskim znakovima ujedno se i najsporije zaljubljuju iz vrlo jednostavnog razloga – jer jednom kad se zaljube, zaljube se jače od bilo kog drugog. Rakovi ne prihvataju polovična rješenja kad je u pitanju ljubav, zato će radije biti sami nego u vezi u kojoj nisu zaljubljeni do ušiju.

Vodolija

Vodolije misle da je zaljubljivanje divna pojava – za druge. Sebe ipak više vole da vide u slobodnijoj varijanti, zato svoj ljubavni život drže na popriličnoj distanci.

Djevica

Djevica jako želi da se zaljubi, ali nešto uvijek pođe naopako. Djevice se teško opuštaju i treba vremena da počnu da vjeruju drugima, zato je za njih zaljubljivanje složen proces koji vrlo često usput propadne.

Jarac

Prosječan Jarac zna tačno šta želi u ljubavi i tačno kako treba da izgleda osoba u koju će se zaljubiti. Ne prihvata ništa manje od idealnog, a jednom kad pronađe svoju idealnu osobu, vrlo brzo shvata da i ona ima svoje mane. Zato se brzinski odljubljuju i traže dalje…

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.